Has notat que les llums del teu vehicle no il·luminen com al principi?

Això vol dir que arribat l'hora de polir els fars, després d'un bon poliment i abrillantat, podràs observar com la claredat amb la qual es veuen les llums és molt major, perquè se li retorna la transparència al policarbonat amb el qual està fabricat el far.

Els fars del nostre cotxe es deterioren amb el pas del temps, provocant que es redueixi la visibilitat en la conducció, a causa de la pèrdua de transparència del plàstic protector.

Això, a més d'una falta greu a l'hora de passar la ITV, posa en risc la nostra pròpia seguretat conduïm de nit, ja que la visibilitat es redueix molt. Quan el plàstic es torna opac, no deixa passar la llum suficient, i per tant el far perd una gran part de la seva eficàcia.

Quan ens referim a la deterioració dels fars, ens referim a les petites ratlladures provocades per l'erosió i l'exposició al sol, que acaba cremant la superfície del far.

Polir els fars és la manera que recuperen la transparència per a proporcionar-nos la seguretat adequada en la carretera.